+Follow | Dashboard


Fake Queen
MS :)
Monday, August 6, 2012 | 12:38 AM | 0 comments
Hi awak, the only boy I love who is,

Dah 5 bulann anniversary kan? alhamdullilah. Bak kate mak-2, kalau ade jodoh tak kemana :')
Doa parent masing-masing buat kita lame macam nie, thanks untuk kasih sayang kau.



Mok, tak tahu macam mane satu hari nanti aku hilang kau kann?
Kau tuu dah macam separuh nyawa aku.
Gelak, sedih, menangis, marah, makan, study, online, tengok tv, tidur, shopping, jalan-jalan, main hujan, naik motor, pegi sch, semua sama-sama.
Dah macam laki bini kau tak rasa ke?
Tak kesah laa orang nak pandang relay kita nie macam mana sekali pon, yang penting aku tahu kita sama-2 bahagia sekarang. Takperlu kot show-off yang kite sweet.

Nak tahu, aku tak penah menyesal kenal kau. Sebab,
aku sayang kau

Older Post | Newer Post

Navigate Here

Entries

Tuantanah.

MUHAMMADSHAHRIZAN ♥

Tenene :)






Sweet Memory