+Follow | Dashboard


Fake Queen
Muhammad Shahrizan :)
Thursday, December 20, 2012 | 3:13 AM | 0 comments
Dear EX, kalau kau buka Blog aku nie. Aku nak bagitahu kau, aku tk penah menyesal sayang kau. Even kau daa buat aku macam ni, aku tetap sayang kau. Kau ajar aku lebih matang dalam Cinta Monyet ni. Thankiu for 6 month kita kenal each other :') Semoga Girlfriend baru kau boleh buat kau bahagia eh?



Listen, cuba kau ingat balik kenangan aku dengan kau. Banyak kan? Ingat lagi tk yang kau datang rumah aku, aku buat oatmeal lupa letak susu? Hahaa, sumpah aku lupa nak letak. Time tuu malu k. 

Ingat tak kita lepak dekat Tangki Air, lepas azan subuh baru balik? Kita tengok bulan bintang sama-sama. Lepas tuu kita breakfast ayam KFC. luu kata ayam tuu tk sedap, mak luu masak lagi sedap? :')

Ejat, ingat lagi yang kau payung kan aku masa pergi sch time tuu hujan lebat sangat. Kau kata kau tak kesah kalau kau kena hujan, jangan aku yang kena. Nanti aku demam, sapa yang nak jaga kau. Macam drama korea kann? Sweet nyee kau time tu.
 
time birthday aku, kau belikan teddybear kan. Comel jea, kau suruh aku jaga teddybear tuu macam aku jaga hati kau. Aku janji, aku jaga. walaupun sekarang, kau daa bahagia dgn org lain.

Yang paling aku tk akan lupa.. Kau ajar aku naik motor malam-malam. Aku jerit, aku gelak, aku takut , semua ada. Kau banyak bagi semangat ajar aku. Sampai skrg kalau aku naik motor, aku ingat kau :')

Tapi sekarang, Kau sanggup terima kata putus aku, untuk hentikan hubungan nie. Sampai hati awak kann.  Apa kurangnyaa aku. Aku salah, aku takda masa untuk kau time sakit kau, tapi kau kena faham. aku terkongkong macam nie pun sebab kita keluar sama-sama selalu. Ejat, siapa perempuan yang ada dalam hati kau tuuu. Ejat, terima kasih untuk penamat kisah kita ni :'(

Older Post | Newer Post

Navigate Here

Entries

Tuantanah.

MUHAMMADSHAHRIZAN ♥

Tenene :)






Sweet Memory